Salarisadministratie

Uw salarisadministratie in goede handen

Als administratiekantoor zijn wij ook uw aangewezen partner om uw salarisadministratie aan uit te besteden. Immers u, als ondernemer, wilt zich voornamelijk met ondernemen bezig houden.

Bij AdminCompany is uw salarisadministratie in goede handen.

Betrouwbaar en vertrouwd

Als ondernemer stelt u terecht hoge eisen aan uw salarisadministrateur. Betrouwbaar en vertrouwd zijn hierbij de sleutelwoorden. Ons team van begeleiders, die allemaal langdurige ervaring in het bedrijfsleven hebben, staan borg voor de kwaliteit van uw salarisadministratie. Uw personeel is niet voor niets de drijvende kracht achter uw organisatie. Minstens zo belangrijk is het aspect van vertrouwen. U kunt er daarom ook op vertrouwen dat er zorgvuldig en discreet met uw gegevens wordt om gegaan. Voordat onze studenten in de praktijk aan de slag gaan, dienen zij een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze verklaring is hun toegangsbewijs tot ons onderwijsbedrijf, zo zwaar tillen ook wij hieraan.

Advies over salarisadministratie

Rijzen er steeds meer vragen op het gebied van salarisadministratie? Kan ik een bedrijfssportabonnement ook voordelig aan mijn medewerkers doorrekenen? Wat gaat een nieuwe medewerker verdienen bij een bepaald brutosalaris? Met al deze vragen kunt u bij AdminCompany terecht. Geruststellend voor u is het feit dat wij altijd terug kunnen vallen op onze partner, Accountants + Adviesgroep Los. Dit is voor u de garantie dat u altijd een goed, doordacht en deskundig advies zult krijgen.

 

Uw financiële administratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn. Of het nu gaat om uw boekhouding, advies of begrotingen.

Uw belastingaangifte een vervelende klus? Niet als u uw belastingaangifte(n) onderbrengt bij de AdminCompany.

Uw salarisadministratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn.

Inzicht en overzicht over uw financiën door middel van periodieke rapportages? Dan bent u bij de AdminCompany aan het juiste adres.