Financiële administratie

Uw boekhouding in goede handen

Als administratiekantoor zijn wij uw aangewezen partner om uw financiële administratie aan uit te besteden. Immers u, als ondernemer, wilt zich voornamelijk met ondernemen bezig houden. Of het nu gaat om het inboeken van mutaties, facturering, debiteurenbeheer of een combinatie van deze, bij AdminCompany is uw administratie in goede handen.

Betrouwbaar en vertrouwd

Als ondernemer stelt u terecht hoge eisen aan uw administratie. Betrouwbaar en vertrouwd zijn hierbij de sleutelwoorden. Ons team van begeleiders, die allemaal langdurige ervaring in het bedrijfsleven hebben, staan borg voor de kwaliteit van uw administratie. De cijfers moeten immers een betrouwbare weergave zijn van uw bedrijf. Minstens zo belangrijk is het aspect van vertrouwen. U kunt er daarom ook op vertrouwen dat er zorgvuldig en discreet met uw gegevens wordt om gegaan. Voordat onze studenten in de praktijk aan de slag gaan, dienen zij een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze verklaring is hun toegangsbewijs tot ons onderwijsbedrijf, zo zwaar tillen ook wij hieraan.

Financieel advies

Beginnend ondernemer of al een tijdje onderweg en rijzen er steeds meer vragen? U wilt uw onderneming uitbreiden? U vraagt zich af of de huidige rechtsvorm wel de juiste is voor u? U hebt vragen over de financiering van uw onderneming? Met al deze vragen kunt u bij AdminCompany terecht. Geruststellend voor u is het feit dat wij altijd terug kunnen vallen op de support van de Finance & Control van MBO Amersfoort. Dit is voor u de garantie dat u altijd een goed, doordacht en deskundig advies zult krijgen.

Begrotingen

Het opstellen van een begroting is een klus die de nodige financiële kennis vergt. Kennis die u als ondernemer misschien niet in huis heeft. Ook vraagt het opstellen van een begroting de nodige tijd. Tijd die u ongetwijfeld liever aan het ondernemen besteedt. Toch is het belang van een goed opgebouwde en doordachte begroting evident. Voor u, als ondernemer, is de begroting immers een belangrijk stuurmiddel. Door de werkelijkheid aan de begroting te toetsen kunt u zien of uw onderneming nog op koers ligt. Zo niet, dan zal duidelijk worden waar bijsturing nodig is. Bovendien dient de begroting als bouwsteen voor allerhande financiële vraagstukken. Wij zijn u graag van dienst.

 

Uw financiële administratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn. Of het nu gaat om uw boekhouding, advies of begrotingen.

Uw belastingaangifte een vervelende klus? Niet als u uw belastingaangifte(n) onderbrengt bij de AdminCompany.

Uw salarisadministratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn.

Inzicht en overzicht over uw financiën door middel van periodieke rapportages? Dan bent u bij de AdminCompany aan het juiste adres.