Studeren bij...

De studenten die bij de AdminCompany praktijkervaring opdoen, volgen een opleiding aan de School voor Economie en Ondernemen. Onderstaand vind je meer informatie over deze school.

Wat jij in huis moet hebben voor een opleiding in de administratieve, financiële, juridische of commerciële dienstverlening

Jij kunt goed met mensen omgaan, werkt heel nauwkeurig en je bent representatief. Vertrouwelijke informatie is bij jou in goede handen en je vindt gemakkelijk je weg in computerprogramma’s. De gemaakte afspraken nakomen, vind jij de normaalste zaak van de wereld. Jij bent immers een professional!

Administratieve dienstverlening, Jij hebt alles onder controle

Wat beter bij jou past, administratief of secretarieel werk, hangt af van wat voor type jij bent. Als jij graag zelfstandig achter de computer werkt, niet bang bent voor cijfers en een Pietje Precies bent dan past een financiële administratieve functie goed bij jou. Misschien ben jij de administrateur of accountant naar wie bedrijven op zoek zijn. Het is verantwoordelijk werk, want een administratie die niet klopt geeft al snel problemen.

Kijk voor alle opleidingen op www.mboamersfoort.nl

 

Uw financiële administratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn. Of het nu gaat om uw boekhouding, advies of begrotingen.

Uw belastingaangifte een vervelende klus? Niet als u uw belastingaangifte(n) onderbrengt bij de AdminCompany.

Uw salarisadministratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn.

Inzicht en overzicht over uw financiën door middel van periodieke rapportages? Dan bent u bij de AdminCompany aan het juiste adres.