Nieuws

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Je hebt er vast wel eens van gehoord, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG ( GDPR in het Engels). Deze verordening is al op 25 mei 2016 in werking getreden en zal vanaf 25 mei 2018 van toepassing zijn voor iedereen die persoonsgegevens verwerkt in de EU.

Lees verder
-->
-->
-->
-->

Ook de ondernemer krijgt later aow

De Eerste Kamer is onlangs akkoord gegaan met de verhoging van de aow-leeftijd. Deze verhoging wordt gefaseerd ingevoerd waarbij uiteindelijk in 2023 de aow-leeftijd op 67 jaar wordt vastgesteld.

Lees verder
-->

AdminCompany feestelijk geopend door wethouder Buijtelaar

Op donderdag 22 november heeft wethouder J.C. Buijtelaar (financiën & belastingen en mobiliteit) in het bijzijn van 60 gasten en studenten, het officiële startschot gegeven voor de AdminCompany. Hij sneed samen met Wil Steenhof en Gert-Jan Lantinga (Lid College van Bestuur ROC ASA in Amersfoort) een grote taart aan om de opening te vieren. De […]

Lees verder
-->

Uw financiële administratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn. Of het nu gaat om uw boekhouding, advies of begrotingen.

Uw belastingaangifte een vervelende klus? Niet als u uw belastingaangifte(n) onderbrengt bij de AdminCompany.

Uw salarisadministratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn.

Inzicht en overzicht over uw financiën door middel van periodieke rapportages? Dan bent u bij de AdminCompany aan het juiste adres.