AdminCompany

De AdminCompany is een modern onderwijsbedrijf en bestaat sinds augustus 2012. Het bedrijf is ontstaan uit de samenwerking tussen een lokaal accountantskantoor en MBO Amersfoort. Vanaf 2018 staat het bedrijf OIB AdminCompany B.V. op eigen benen. Dankzij het evenwicht dat Finance & Control van MBO Amersfoort biedt, is de AdminCompany uitgegroeid tot een waardevol leerbedrijf voor student, werknemer en bedrijf.

Als onderwijsbedrijf staan wij midden in de markt. Wij werken namelijk het liefst voor uw bedrijf. Want door met echte administraties te werken, kunnen wij onze studenten nog beter voorbereiden op de toekomst. En voor u pakt dat helemaal goed uit, want zowel vakdocenten, als professionele instructeurs in samenwerking met de studenten verzorgen de begeleiding in de praktijk. Kortom, uw administratie is bij ons in goede handen. U kunt ervan uitgaan dat de prijs-kwaliteitsverhouding prima te noemen is, u draagt namelijk bij aan de ontwikkeling van onze studenten. Daarin wordt u beloond met een aantrekkelijke prijs.

Alle studenten hebben naast de AVG-eisen, een geheimhoudingsverklaring getekend, omdat het om uw bedrijfsgegevens gaat. Een geheimhoudingsplicht betekent natuurlijk niet dat er op de werkvloer geen fouten worden gemaakt. Onze praktijkinstructeurs staan pal achter de studenten om hen te helpen. Iedereen kan en mag fouten maken. Daar leer je alleen maar van! Maar zonder beroepsethiek kun je dit mooie vak niet in.

De AdminCompany is graag uw betrouwbare partner voor al uw financiële zaken.

De AdminCompany werkt samen met de studenten en support van MBO Amersfoort. Onderstaand vindt u meer uitleg over onze moederorganisatie.

MBO Amersfoort is een solide onderwijsinstelling die vanuit een moderne visie op Onderwijs in Bedrijf, studenten voorbereidt op een succesvolle start in de beroepspraktijk. In professionele onderwijsbedrijven, die we zelf opzetten, leren studenten naast de theorie ook praktijkrelevante vaardigheden. Daarmee ontwikkelen zij vakmanschap en vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt. Dat is het doel van MBO Amersfoort. Bij MBO Amersfoort werken 560 professionals en volgen 7.500 studenten een van de 150 opleidingen.

MBO Amersfoort, Onderwijs in Bedrijf

Meer informatie: www.mboamersfoort.nl of via www.facebook.com/MBOAmersfoort 

 

Uw financiële administratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn. Of het nu gaat om uw boekhouding, advies of begrotingen.

Uw belastingaangifte een vervelende klus? Niet als u uw belastingaangifte(n) onderbrengt bij de AdminCompany.

Uw salarisadministratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn.

Inzicht en overzicht over uw financiën door middel van periodieke rapportages? Dan bent u bij de AdminCompany aan het juiste adres.